Over ons.

VESTIGING

Waar kunt u ons vinden?

Zonnepanelen Larenstein B.V. is onderdeel van Bilthovens bouwbedrijf Larenstein B.V. en is gevestigd in Groenekan, een randgemeente in Utrecht. Door onze jarenlange ervaring op de markt, kennen wij de materialen en producten door en door.
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

ONZE SERVICE

Onze service

Daarnaast zijn zonnepanelen een slimme investering op de lange termijn, omdat ze op de lange termijn veel geld kunnen besparen op de energierekening. Door het gebruik van zonnepanelen kan men namelijk veel minder afhankelijk worden van traditionele energieleveranciers, waardoor men minder hoeft te betalen voor elektriciteit. Daarnaast kunnen sommige landen en lokale overheden subsidies of belastingvoordelen bieden voor de installatie van zonnepanelen, wat het financieel nog aantrekkelijker kan maken.

VELE VOORDELEN

De voordelen van zonnepanelen

Duurzaamheid

Zonnepanelen produceren schone en hernieuwbare energie, waardoor ze bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Lagere energiekosten

Door zelf elektriciteit op te wekken met zonnepanelen, kun je de afhankelijkheid van energiebedrijven verminderen en dus je energiekosten verlagen.

Onderhoudsarm

Zonnepanelen hebben weinig onderhoud nodig en werken meestal zonder problemen jarenlang.

Verbetering van het milieu

Doordat zonnepanelen schone energie produceren, verminderen ze de uitstoot van schadelijke stoffen en helpen ze het milieu te beschermen.

Waardestijging van
het huis

Het installeren van zonnepanelen kan de waarde van je huis verhogen.

Onafhankelijkheid van het elektriciteitsnet

Als u voldoende zonnepanelen op uw dak heeft geïnstalleerd, kunt u volledig onafhankelijk worden van het elektriciteitsnet.

Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017

KWALITEIT

Wij leveren de juiste kwaliteit

Zonnepanelen Larenstein B.V. adviseert ook op het gebruik van materiaal om zo de juiste kwaliteit te leveren en hierdoor het mooiste resultaat te creëren voor u. Wanneer u twijfelt over eventueel te gebruiken producten, kunt u in alle rust onder het genot van een kop koffie de mogelijkheden bespreken.

VRIJBLIJVEND ADVIES

Vraag nu een offerte aan

Als u overweegt om zonnepanelen te laten installeren, is het aanvragen van een offerte een belangrijke eerste stap. Een offerte geeft u inzicht in de kosten en mogelijkheden van het installeren van zonnepanelen op uw woning of bedrijfspand. Wij helpen u graag op weg naar een groene toekomst!
Adviesgesprek aanvragenContact